Travel: ZAKINTHOS Part I

Zakintos - Mesto gde preko dana vidite najlepse cari prirode, a nocu najglasnije tonove muzike i najbolju zabavu. Od ljubaznosti, pozitivne energije i nasmejanih ljudi do ugostiteljskih usluga na nivou i usluznosti za primer svima. Grci vole turiste. Nije im bitno ko ste, odakle ste i koliko novca imate. Ucinice da se osecate najbogatijom i najdobrodoslijom osobom na svetu.
Mesto u kojem sam ja odsela zove se Laganas i sastoji se od dugacke plaze koju krase tematski kafici sa raznom muzikom za svaciji ukus. Uredjene, peskovite i kamene plaze sa cistim morem koje je na nekim mestima hladnije na nekim toplije, a isto to vazi i za dubinu.
Svaki gazda kafica se bori za svoje musterije raznim forama i lepim recima. Sto je meni jako bilo zabavno jer oni ne sede i ne cekaju klijente, nego ih animiraju i privlace.
Najbolja stvar sto se tice Grka kao ugostitelja jeste sto znaju razne jezike. Desavalo se da udjem u radnju sa drugaricama i cujem od njih "Dobar dan, kako ste?", i to je ono sto osvaja srce. Na pitanje kako su znali da smo iz Srbije, govorili su: " Naravno da znamo, kad Srbija ima najlepse devojke i zene" :) 

Zakinthos - place where through the day you can see the most beautiful nature, and at the night the loudest music and the greatest fun. From the positive energy and smiled people, through the catering services that are amazing, Greek caterers are the best and they can be used for a role to everyone. They love tourists. It doesn't matter to them where are you from, how much money do you have. They will make you feel like you are the richest and the most welcome person there.
Place where I have stayed is Laganas, and it contains long beach with bars with sunbaths and great music.
Arranged, sandy and rocky beaches with clear water that  is in some places colder on some warmer, and the same is true for depth.



Malo ostrvo na kome se u toku sezone cesto odigrajavaju i dnevne i nocne zurke kao i White party.
Little island where you can go on day parties or on Saturday on White party.
Ucenje plesa na plazi je OK :)
Learning some dance on the beach :)
Nisam slikala nikakve outfite tokom mora, imala sam zelju da se odmorim od svega i da uzivam maksimalno tamo :) Sledeci post ce biti o krstaernju Zakintosom gde sam posetila neke plaze i pecine, pokusacu da napravim video svega sto sam snimila jer mislim da ce se tako najoblje videti :)


Comments

  1. I have been there to, it's a beautiful place!

    ReplyDelete
  2. Jaaaoo hvala ti za ovaj post! Sledeceg leta planiram upravo Zakintos! Jedva cekam sledeci post! :))

    http://kapege23.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Ostrvo izgleda kao iz sna :) Drago mi je da si se odmorila- i da, malo odmora od slikanja nekad baš zapaše :) xx Maja
    - http://modern-muffin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming to my blog and sharing your opinion :)

Popular posts from this blog

Flower pants and NEW JELLY FISH BAG

Film - Peaceful warrior + lični dozivljaj filma

My design - Blue and orange dress

Blog - profil