Dvostrana ogrlica - Neklace with two sides

Juče dok sam bila sa momkom u šetnji, svratili smo do tržnog centra da pogledamo šta ima. Uhvatila sam se za ovu ogrlicu koja ima dva dela različite boje. Deluje kao starinska, zbog toga mi se i dopala, jer je obično neobična :) Nekako me je potsetila na to da postoji i svetla i tamna tačka u svakom trenutku u životu, pa tako i u mom trenutno zbog svega što mi se dešava sa zdravljem. Stalno sam na toj raskrsnici raspoloženja, malo sam srećna, malo sam tužna zbog svih promena, nekad vidim dobro u tome, nekad loše i onda ne znam na koju stranu da se okrenem. Danas je svanuo divan i sunčan dan, OPET, iako je u ovo vreme prošle godine bio sneg do kolena, odlučila sam da se ipak radujem Suncu i da zanemarm sva dešavanja bar na trenutak.

Za danas sam odabrala Zarine farmerke u koje sam zaljubljena, jer su široke i jako udobne, običnu majicu, i ovaj prelepi prsluk koji sam dobila na poklon. Nadam se da vam se dopada :)

Yesterday, I went into a walk with my boyfriend, and I saw this unusual neklace with two colors, or sides. She looks like she is old, and it is pretty lovely to me. She remindes me that in life we always have two sides, nice and painful. In my life there is always interleaving this two when it comes to my health. I am alwas on that crossroad of my mood, I am little bit happy, that I feel pain, that I become sad. When I woke up this morning I was not in the good mood, but when I saw sun AGAIN (since last year in th january we had lot of snow) I decided not to be sad, and I got up and I did some exercises and I had great breakfast full of energy ( you can see here number 3. ) and I felt great. Sun was shining and I forgot everything just for second.
For today I chose this lovely Zara boyfriend jeans, because they are wide and comfy, casual shirt and this fur west. I hope you like it :)

Ovaj prelepi sat sam naručila od devojke koja ručno pravi sav nakit, možete pronaći ovde

Vidimo se uskoro sa novim outfitima i receptima :) Možete me pratiti na instagramu ovde :)
See you soon with more outfits and recipes :) You can follow me on instagram here :)


















Comments

  1. So cute!
    Thanks for following!
    xx

    www.thrill-hunter.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Svidja mi se ogrlica i svidjaju mi se farmerke!!! Skroz opustena varijanata - like ;)

    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. AWESOME PICS AND COOL OUTFIT JUST LOVED THEM
    :D PERFECT MATCHED STYLE
    AWESOME BLOG TOO

    HTTP://HEYHADRIEN.BLOGSPOT.COM/2014/01/SUNSET-ON-BEACH.HTML

    ReplyDelete
  4. Thank u guys it means a lot to me :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming to my blog and sharing your opinion :)

Popular posts from this blog

Flower pants and NEW JELLY FISH BAG

Film - Peaceful warrior + lični dozivljaj filma

My design - Blue and orange dress

Blog - profil